Hunddagis

M&L Hunddagis är ett litet mysigt dagis med inriktning mot mindre hundar. Dagiset är beläget i centrala Gävle med närhet till vackra och stimulerande promenadslingor i Boulognerskogen samt på Nynäs. Vår ambition är att ta hand om din älskling på allra bästa sätt!

Vi är ett litet dagis med plats för endast 15-20 hundar. Vi har tre stycken rum där hundarna går i mindre flockar tillsammans med ca 5-7 kompisar. För oss är det viktigt att ha tid för varje hund och att alla får sina behov tillgodosedda. Den blyga hunden ska få utrymme att blomstra och den lite stökigare hunden ska få utrymme att kunna komma till ro.

Hundarna får två promenader om dagen, en längre promenad (ca 40-60 min) på förmiddagen och en lite kortare (ca 20-30 min) på eftermiddagen. Vissa dagar promenerar vi runt grönområdena i stan, andra dagar promenerar vi till boulogernskogen. Vi vill att hundarna får rejäla och stimulerande promenader så att när vi kommer tillbaka kryper dem nöjda ner i sina bäddar.

Vår viktigaste kund är hunden. Är din hund nöjd – då är vi nöjda!

Våra rutiner:

06.30 Dagiset öppnar

06.30 – 09.00 Hundarna kommer till dagis

09.00 – 11.00 Förmiddagspromenad (ca 40-60 min)

12.00 – 13.00 Lunch och vila

13.30 – 15.00 Eftermiddagspromenad (ca 20-30 min)

15.00 – 18.00 Hundarna hämtas

18.00 Dagiset stänger

Pris:

Heltid (5 dagar/vecka) : 2900 kr/månad

Vi har ej deltidsplatser.

Passar din hund på vårat dagis?

-Din hund ska vara under 45 cm i mankhöjd.

-Hunden ska vara liv- och veterinärvårdsförsäkring. Du bör även ha en ansvarsförsäkring för hund. Den ingår oftast i din hemförsäkring.

-Hunden ska vara id/reg eller chipmärkt.

-Hunden ska vara vaccinerad (DHPPI)

-Hunden ska fungera väl med andra hundar

-Hunden ska vara rumsren

-Hunden ska vara koppeltränad och gå i koppel utan att dra

-Vi tar ej emot löptikar, så när din tik löper ska du kunna hålla den hemma.

-Vi rekommenderar att din hund är över 1 år gammal, men vi ser alltid till individ i första hand

Semester:

Vi har stängt i mellandagarna över jul och semesterstängt i juli. Månadsavgiften fungerar som ett abonnemang och betalas även under semestertider.

Är du intresserad utav att ha din hund på vårat dagis?

Vi brukar få ett par lediga platser per år i samband med att någon dagishund slutar. Vi har en intresselista som vi utgår ifrån när vi tar in en ny dagishund. Vi försöker självklart att kontakta den som stått längst i kö först men vi måste utgå ifrån andra faktorer så som storlek på hunden, kön, ålder osv. Allt för att bibehålla harmoniska hundgrupper.

Är du seriöst intresserad så är du välkommen att ringa oss på 076-110 00 59 så berättar vi mer!